PICkit

PICkit

Gratis
In-circuit debugger voor PIC microcontrollers
Gebruikerswaardering
4.0  (42 stemmen)
Jouw stem
Score
3.3
100% schone software. Controleer het rapport.
Dit programma kreeg 1 onderscheiding
Starten, onderbreken, stoppen en programma's voor PIC microcontrollers stap voor stap uitvoeren. Functies omvatten apparaat-autodetectie, logic analyzer en logica uitvoer.
De PICkit 2 Ontwikkeling van de Programmer/Debugger (PG164120) is een low-cost ontwikkeling van gereedschap met een makkelijk te gebruiken interface voor het programmeren en debuggen van Microchip ' s Flash familie van microcontrollers.
De volledige Windows programming interface ondersteunt baseline (PIC10F, PIC12F5xx, PIC16F5xx), midden - (PIC12F6xx, PIC16F), PIC18F, PIC24, dsPIC30, dsPIC33, en PIC32 gezinnen van 8-bit, 16-bits, en 32-bit microcontrollers, en vele Microchip Serial EEPROM producten.
Met Microchip ' s krachtige MPLAB Geïntegreerde Development Environment (IDE) de PICkit 2 maakt in-circuit debugging op de meeste PIC microcontrollers. In-Circuit-Debugging loopt, stopt en enkele stappen van het programma, terwijl de PIC microcontroller is ingebed in de applicatie. Wanneer gestopt op een breekpunt, het bestand registers kunnen worden onderzocht en aangepast.
De PICkit 2 Starter Kit en PICkit 2 Debug Express Kits bevatten ook:
- Gemakkelijk te gebruiken Windows programming interface voor het programmeren van de Microchip ' s Flash familie van microcontrollers.
- UART Tool software voor directe seriële communicatie met een microcontroller RX/TX pinnen via de PICkit 2.
- Logic Tool software voor eenvoudige logica signaal stimulans en toezicht met een 3-kanaals logic analyzer.
- PICkit 2 Programmeur-To-Go ondersteuning voor het programmeren van apparaten zonder dat er een PC.
- PICkit 2 User ' s Guide (opgenomen op CD ROM)
- Gebruikershandleiding (met lessen) voor de opgenomen Demo Board
- Selected Application Notes en Datasheets
- Code Examples in de montage en C
- Een FREE versie van de CCS PCB™ C-Compiler voor Baseline PIC MCUs (opgenomen op de MPLAB CD). De PIC MCU apparaten die bij de kits boven zijn Midrange of PIC18 apparaten en dus niet ondersteund door deze Baseline-compiler.
- USB interface kabel
Info vernieuwd op:
We are in CryptoPicture!