PICkit

PICkit

Безплатно
В цикъл дебъгер за PIC микроконтролери
Оценка
4.0  (42 гласа)
Вашият глас
Резултат
3.3
100% чист софтуер. Проверете доклад.
Тази програма има 1 награда
Старт, пауза, стоп, и стартирайте програми за PIC микроконтролери стъпка по стъпка. Черта включвам план автомобил-откриване, Logic анализирам, и Logic производство.
На PICkit 2 програмист Разработка/дебъгер (PG164120)-това е евтин инструмент за развитие с лесен за използване интерфейс за програмирането и отстраняване на грешки флаш семейства микроконтролери микроконтролери.
Пълнофункционален Windows програмен интерфейс поддържа основна (PIC10F, PIC12F5xx, PIC16F5xx), mf (PIC12F6xx, PIC16F), PIC18F, PIC24, dsPIC30, dsPIC33, и PIC32 семейства-8 бита, 16-малко, и 32-битови микроконтролери, и много Microchip Serial EEPROM продукти.
С мощен чип MPLAB Интегриран Development Environment (IDE) в PICkit 2 позволява на в-веригата, отстраняване на грешки на повечето PIC микроконтролери. В-Circuit-Debugging страници и действията на програмата, а PIC микроконтролер, вградена в приложението. След изключване на точка на прекъсване, регистри на файла може да се чете и да се промени.
В PICkit 2 стартер и 2 PICkit отстраняване на грешки Express Kits да съдържа:
- Лесно за използване на интерфейса за програмиране Windows за програмиране на флаш фамилията микроконтролери микроконтролери
- Софтуер инструмент UART директна серийна комуникация с микроконтролер RX/TX шипове чрез PICkit 2.
- Софтуер Logic Tool за проста логика на сигнала стимул и мониторинг, с 3-канальным логично от парсера.
- PICkit 2 програмист-To-Go поддръжка на устройства за програмиране без PC.
- PICkit 2 Ръководство за потребителя (пълна на CD ROM)
- Ръководство за потребителя (с упражнения), за да Demo Board
- Selected Application Notes и Datasheets
- Code Examples на асемблер и C
- Версия FREE на CCS съставител PCB™ C за Baseline PIC MCUs (съдържащи се в MPLAB CD). Устройството PIC MCU в комплект с по-високи средни комплекти или PIC18 устройства и по този начин, не се поддържа основен компилатор.
- Интерфейсния кабел USB
Информацията е актуализирана на:
We are in CryptoPicture!